Diensten

Samenvatting
Een centraal thema in mijn loopbaan is altijd geweest om resultaatgericht werken te implementeren voor mezelf en in de samenwerking met anderen. Door de jaren heen heb ik zelf ontdekt dat productiviteit en effectiviteit vaak tot stand komt door andere factoren dan algemeen vaak gedacht wordt. Ook in recent onderzoek komen deze nieuwe inzichten steeds vaker naar voren. Ik heb een passie ontwikkeld om organisaties en personen te helpen meer effect te behalen door deze inzichten over te dragen.

Hoe?
Twee belangrijke inzichten staan centraal in de aanpak van mijn lezingen, workshops, seminars, coaching en training. Het organiseren van je werk is een ondergeschoven kind in veel opleidingen. Ook in organisaties krijgt het “hoe” van werken weinig aandacht. En dat terwijl het goed organiseren van je werk de belangrijkste factor is voor een goede productiviteit. Daarbij gaan timemanagement methoden veel vaker in op veranderd handelen en veel minder op het aanpassen van gedrag. Moderne inzichten uit de psychologie leveren juist op dat – hoewel gedrag veranderen lastig is – het wel tot blijvend resultaat leidt.

Na een tijd als collega’s te hebben gewerkt, ben ik gaan samenwerken met Marcel van den Berg. In Maart 2014 hebben we Denk Productief B.V. opgericht. Vanuit deze BV werken we aan verschillende initiatieven en projecten om mensen te helpen om slimmer en productiever te werken met als doel om met meer plezier en minder stress meer gedaan te krijgen.

In diezelfde maand hebben Marcel en ik een overeenkomst gesloten met Think Productive ltd uit Engeland. Think Productive is een toonaangevend, snel groeiend internationaal bureau gespecialiseerd in coaching en training op het gebied van Productiviteit. Think Productive is opgericht door bestseller auteur Graham Allcott – bekend van zijn boek “How to be a Productivity Ninja“. Dit is een baanbrekend en vooral eigentijds boek waarin bekende en minder bekende methodes en principes om productiever te zijn, worden samengevoegd en praktisch gemaakt. Het boek beschrijft wat moderne kenniswerkers kunnen leren van de mindset van een ninja. Think Productive is wereldwijd actief in o.a. Engeland, Canada en de Verenigde Staten. Wij zijn de officiële partner voor de Benelux.

Kijk op de website van Think Productive, http://www.thinkproductive.nl/ voor meer informatie of neem door het invullen van onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op.

Naam (verplicht):

Email adres (verplicht):

Onderwerp:

Je bericht: